Когато приключим любовна връзка, единият от въпросите, които си задаваме,

...
Когато приключим любовна връзка, единият от въпросите, които си задаваме,
Коментари Харесай

Шест случая, в които може да си останете приятели с бившия

Когато приключим любовна връзка, единият от въпросите, които си задаваме, е дали можем да бъдем другари с някогашния.Всичко зависи от това каква е била връзката ни, раздялата, повода за нея, имаме ли нужда от това другарство. Ако се надяваме още веднъж да се съберем, оставайки другари, тогава концепцията не е добра. Приключването на взаимоотношенията постоянно е съпроводено с страсти и от двете страни. Нуждаем се от време, в което да се убедим, че ментално и прочувствено сме завършили с някогашния си сътрудник. 
И въпреки всичко, в кои случаи може да си позволите да помислите да си останете другари?

1. Вие сте необвързана и сексът посред ви беше страховит
Истината е, че от време на време може да имате ужасна прочувствена връзка с някогашния си, само че пък полово да ви е прелестно да го вършиме известно време след края на връзката. Разбира се, това е при положение, че посред ви няма прочувствена връзка, другояче може да се окаже не толкоз прелестно преживяване за вас или някогашния ви.

2. Когато има взаимно съгласие и поддръжка
Минало е време след вашата разлъка, страстите към този момент са отминали, само че става известно, че и двамата имате потребност от прочувствена поддръжка, била тя за реализиране на триумф или друга житейска обстановка. Имате няколко сложни обстановки, които „ изискват “ и двамата да останете другари.

3. Вие сте като брат и сестра
Ако сте имали връзка, в която сексът не е бил фактор, то тогава не би трябвало да имате проблеми да бъдете другари. В последна сметка половото привличане е най-голямото разпръскване за някогашните, които се пробват да бъдат другари.

4. Раздялата посред ви беше щастлива
Или най-малко мирна, което се случва рядко на множеството двойки. Разбира се, може да си помислите да останете другари с някогашния ви, единствено в случай че раздялата е била взаимна. Взаимните и щастливи раздели елементарно се трансформират в другарство.

5. Имате доста общи другари или пък работите на едно работно място
Ако споделяте доста общи другари или офис, и в действителност не желаете да разделяте приятелите си или да създадете неловко събиране, когато се засечете с някогашния си, може би е по-добре да останете другари. Разбира се, вие може да имате приятелско отношение един към различен, само че да спазвате отдалеченост. 

6. Всеки е траял по пътя си и има нова щастлива връзка
Още една опция, която се открива пред вас, при положение, че желаете да поддържате другарски взаимоотношения с някогашния си. Но тук изискването е още веднъж да не изпитвате страсти към него, а те да са непокътнати за новия ви сътрудник, който е значимо да е наясно за другарските ви взаимоотношения и че те са в действителност и единствено такива. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР