Когато през май миналата година стана ясно, че Бил и

...
Когато през май миналата година стана ясно, че Бил и
Коментари Харесай

Мелинда Гейтс откровено за развода

Когато през май предходната година стана ясно, че Бил и Мелинда Гейтс се развеждат, доста хора останаха шокирани. Двамата бяха знак освен на сплотено семейство, само че и на двойка, която отлично работи дружно по разнообразни дела.
 Мелинда Гейтс, Бил Гейтс, Джефри Епстайн и каква е ролята му в развода им
Мъжът, довел до развода на Бил и Мелинда Гейтс

Мелинда Гейтс в първо искрено изявление

Бракът на семейство Гейтс продължи 27 години.

А решението за разлъка е най-трудният миг в живота на 58-годишната Мелинда Френч, признава самата тя в ново изявление за списание Fortune. " Имах избрани аргументи, поради които нямаше по какъв начин да съм повече в този брак. Странното нещо на пандемията беше, че ми даде уединението да направя това, което би трябвало. "
 Снимка 532510

Тя споделя още, че процесът е бил доста мъчителен по всевъзможен метод, само че главната й цел е била да защищити децата си. Мелинда и 66-годишният Бил Гейтс са родители на три деца: 25-годишната Дженифър, 23-годишният Рори и 19-годишната Фийби.

Френч, която се занимава най-много с благотворителни дела, обаче признава, че желае най-хубавото за някогашния си брачен партньор. " Оставаме другари ", споделя тя пред CBS Morning и добавя, че двамата ще продължат да работят дружно по фондацията " Гейтс ", която основаха през 2000 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР