Когато през 2019 г. паралелно с новината за развода на

...
Когато през 2019 г. паралелно с новината за развода на
Коментари Харесай

Когато всички погледи са насочени към Лорън Санчес

Когато през 2019 година редом с новината за развода на Джеф Безос пристигна и тази за горещата му случка с някогашната тв водеща и сегашен водач на хеликоптер Лорън Санчес, първата ни мисъл бе, че хубавицата е хванала допустимо най-голямата риба в мрежите си и евентуално връзката им няма да просъществува дълго.
 Оскари 2023, Vanity Fair, Емили Ратайковски, Алесандра Амброзио, Оливия Уайлд и най-секси дамите на празненството след раздаването на статуетките
Голи, по-голи, най-голи - празненството на Vanity Fair след Оскарите

Дамите, след които всеки се обръща

Е, към този момент навлязохме в 2023 година, а двамата са все по този начин дружно и все по този начин влюбени, като не стопират да го показват при всеки комфортен случай. Последният подобен се оказа празненството на Vanity Fair след Оскарите, на което участваха куп известни персони от разнообразни сфери на развлекателната промишленост. Под ръка с половинката си Джеф Безос, блестящото събитие не пропусна и Лорън Санчес.

Докато излизаше на аления килим с Безос в центъра за театрални изкуства Wallis Annenberg в Бевърли Хилс, Калифорния, Санчес носеше дълга черна рокля. Облеклото на някогашния сътрудник на Extra включваше черно боди, покрито с транспарантен черен корсаж с отворени плещи и надълбоко деколте.
 Снимка 610195

Надолу тоалетът преливаше в транспарантна дълга до пода пола, покрита с пайети, който имитира преплитащи се решетки в клетка. Санчес добави визията си си с пръстен с огромен наследник и сребрист елмаз, както и подобаваща гривна. Безос беше облечен в обичаен черен смокинг и папийонка, бяла риза с яка и кожени обувки с връзки.

Бившата телевизионна водеща не пропусна да се похвали в своя Instagram, като показа няколко фотоси от събитието. " Най-красивата вечер. Благодаря ви, Vanity Fair ", написа Санчес под серията от фрагменти.
 Лорън Санчес, Wall Street Journal и какво показа за живота си с Джеф Безос
Лорън Санчес - по какъв начин се живее с човек като Джеф Безос

Какво споделя пред Wall Street Journal някогашната телевизионна водеща

Безос и Санчес се срещат за първи път в Сиатъл на събитие, на което участват и Макензи, и брачният партньор на Лорън. Според доближени на Санчес, още тогава тя си е набелязала създателя на Amazon и е декларирала, че тъкмо той е мъжът, който желае и търси. И очевидно не е трансформирала това свое мнение с времето, а даже в противен случай - не се отхвърли от него, до момента в който не получи това, което желае.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР