Когато обаче гримьорът на звездите тръгна да я разпитва за

...
Когато обаче гримьорът на звездите тръгна да я разпитва за
Коментари Харесай

Кулагин Няма Прошка! На Ева Не Й Се Вярва Какво Й Каза Право В Лицето!

Когато обаче гримьорът на звездите потегли да я разпитва за персоналния й живот, тя намерено побесня.

В снощния лайф, след среднощ Кулагин и Ева седнаха да поговорят като съквартиранти. Певицата неведнъж му призна, че харесва някои черти от характера му, само че не и отношението, което демонстрира към другите. Най-големият дразнител в Къщата побърза да се възползва от обстановката и стартира да й дава препоръки за персоналния живот. Един от тях бе рекомендацията Ева да се омъжи още веднъж.

„ Ама за какво да не се омъжиш още веднъж? Не си бабичка, непокътната си, имаш правото да се влюбиш в някой мъж и да бъдеш щастлива. Защо не? “, попита Кулагин. Певицата му съобщи, че след Гого не желае и да чуе за различен мъж в живота си. „ Виж ме на какъв брой съм години. Вече съм баба, каква обич, какви мъже? Ти, изобщо по какъв начин си я представяш тази работа “, избухна възмутената Ева.

Гримьорът продължи да притиска певицата, която в последна сметка призна, че не е прежалила мъжа си. И затова даже не помисля за различен мъж, а какво остава за втори брак.

Кулагин вбеси и Ева във ВИП Брадър сн. Нова телевизия

Що се отнася до възрастта, самата Ева е безапелационна, че никой не може да влезе в нейните обувки и да разбере възприятията й. „ С Гого си отиде и част от мен, разбираш ли? Не можеш да ме схванеш. Не съм и помисляла за различен мъж след него, няма и да помисля “, съобщи още звездата. И добави „ От непознатата камбанария доста се вижда, само че нищо не се схваща “ с което завърши тематиката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР