Когато ние говорим предварително, че има проблеми, никой не обръща

...
Когато ние говорим предварително, че има проблеми, никой не обръща
Коментари Харесай

Научно-технически съюз по транспорт: Когато говорим предварително, че има проблеми, никой не обръща внимание


Когато ние приказваме авансово, че има проблеми, никой не обръща внимание. Това съобщи в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " Ясен Ишев, ръководител на УС на Научно-техническия съюз по превоз:

" През месец май тази година направихме един разбор на една от нашите научно-технически конференции за пътната сигурност, за която ние споделяме, че е народен проблем. От поканените министерства пристигна единствено един представител на Министерството на превоза, от КАТ пристигна една представителка и никой различен не искаше да чуе какви са същинските проблеми на пътищата и тяхното решение. За да се решат проблемите, в действителност би трябвало да се намеси министър-председателят. Иначе отново всичко ще си протече както до момента ".

Ишев добави, че пътят, на който стана автобусната злополука край Своге, не е единственото място с проблеми и сигурно има много сходни места:

" Държавната администрация има лостове, с цел да накара компаниите, поддържащи пътищата, да поправят появилите се недостатъци. Включително да се дадат на друга компания, само че да не се оставят нещата. Аз бих попитал господин министъра – къде е програмата за оправяне на тези места с централизация на пътно-транспортни катастрофи. Нека да я покаже, аз не съм я виждал ".

Цялото изявление с Ясен Ишев можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР