Когато най-голямата парламентарна група - коалицията, спечелила избори, те кани

...
Когато най-голямата парламентарна група - коалицията, спечелила избори, те кани
Коментари Харесай

Митов: Нормално е поне да изслушаш

Когато най-голямата парламентарна група - обединението, спечелила избори, те кани на диалози, най-малкото е да я изслушаш. Не е професионално да се демонстрира такава надменност. Емоциите от лятото са си страсти от лятото. Това разяснява препоръчаният за министър председател от ГЕРБ Даниел Митов откакто върна мандата.

На България й е необходим постоянен кабинет, отговорността към този момент е на Има такъм народ, сподели той.

Трябваше да беседваме и да чуем каква е позицията на ИТН и по комплицираната геополитическа конюнктура, и по ограниченията за излизане от икономическата рецесия, добави той.

Трябва да се върви напред и то бързо, сподели Митов. Според него се водят подмолни диалози и се държи цялото българско общество в неопределеност.

Върнахме мандата, тъй като освен поддръжка не намерихме, само че и предпочитание за диалог, сподели Десислава Атанасова. Тя изясни, че кабинетът не е препоръчан за гласоподаване в Народното събрание, тъй като смятат, че не е нужно българските жители да стават очевидци на низости. Върнаха се старите порочни практики - гласоподаване с непознати карти и така нататък Те бяха неразрешени откакто ГЕРБ пристигна като болшинство, сподели Атанасова.

Важните тематики са от опазването на здравето, икономическите ограничения. Време е за решения и те ще би трябвало да се вземат от идващите, сподели още Атанасова. Две седмици след изборите ние не сме чули и една дума по тези въпроси, уточни тя.

Положихме старания, поканихме партиите, желаем триумф на идващите, сподели Атанасова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР