Когато намериш изгубени пари, ги занеси у дома! Разберете как

...
Когато намериш изгубени пари, ги занеси у дома! Разберете как
Коментари Харесай

Какво да направите, ако намерите изгубени пари?

Когато намериш изгубени пари, ги занеси вкъщи! Разберете по какъв начин могат да ви донесат шанс!

Прибирах се от работа с горест в душата. Мислите ми се въртяха към идната вноска за преносимия компютър, който купих на погашение преди няколко месеца. Ще получа заплата след три дни, а парите ми трябваха за на следващия ден. Мислех, че още веднъж ще затъна в задължения. Не мога да се науча вярно да ръководя финансите си.

Изведнъж видях плик под краката си. Вътре имаше доста пари. Валеше дъжд повече от час, само че парите не бяха мокри. Дори не бяха мръсни. Тогава си спомних за думите на майка ми: “Когато намериш изгубени пари, можеш да ги вземеш при едно изискване. ” Някои споделят, че в случай че вземеш нещо, което не ти принадлежи, ще те сполети неприятен шанс, само че от детството бях уверена в противоположното. Знаех, че няма да ме сполети неволя, в случай че съблюдавам избрани правила.

На първо място, не би трябвало неотложно да поставяте банкнотите в портфейла си. Първо, те би трябвало да бъдат занесени у дома в чанта или джоб и по-късно, да се избършат с влажна забрадка. След това, се слагат под покривката на масата. Важно е да ги сложите с лице нагоре. Не харчете парите, даже да ви се желае.

Ако попаднете на пръстен, не би трябвало да го носите на пръстите си. Бижуто би трябвало да се измие под течаща вода и по-късно, да се постави върху копринен конец или елементарна верижка. Ако го окачите на прозореца или покрай вратата, цялата остаряла сила на пръстена ще бъде затворена и щастието ще остане във вашия дом. Например, родителите ми имат подобен златен пръстен от доста години. Може да не ми вярвате, само че в съзнателния си живот не мога да си спомня нито веднъж, когато майка ми и татко ми са се скарали.

Майка ми ми е казвала да не отминавам перцата, тъй като те носят обилие. Винаги могат да се носят в чанта. Ако някое перце хвърчи пред вас, не забравяйте да го хванете и сложите в портфейла си. Парите ще стартират да се появяват доста по-бързо.

Вижте още: Вещи, които изсмукват силата ви

Ако малко коте се мотае в краката ви, вземете го вкъщи. По този метод ще се предпазите от неуспехи и рискове. Ако котката е огромна, просто я нахранете. Но при положение, че животното се приближи няколко пъти, висшите сили ви изпращат знак. Не преследвайте котката, а й дайте опция да се приближи сама.

Що се отнася до моята история, аз взех парите и ги занесох у дома. Там ги избърсах и го оставих под покривката. Тогава всичко се случи като в приказките. Веднъж в супермаркета видях билети за лотария. Спечелих. С тези средства съумях да изплатя заема. С останалото взех решение да си купя рокля. Моделът, който харесах, остана в един образец със 70% отстъпка. Размерът ми пасна идеално. На работа също чаках покачване. Може да е съвпадане, само че животът ми в действителност се промени към по-добро.

Вие какво бихте създали, в случай че намерите пари на улицата?


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР