Когато наближи раждането на детето, много често родителите спорят как

...
Когато наближи раждането на детето, много често родителите спорят как
Коментари Харесай

Това са имената, с които НЕ ТРЯБВА да кръщаваме децата си

Когато наближи раждането на детето, доста постоянно родителите спорят по какъв начин да кръстят детето си. Често пъти то се кръщава на името на дядото или бабата, само че в случай че те не са живи, съгласно някои поверия това не е на хубаво. Напоследък все по-често родителите сами измислят името на детето си, като избират да е нещо по-кратко и по-нестандартно.

Не е необичайност то да бъде кръстено на някоя международна звезда или обичан състезател. Може би не знаете, само че има суеверия, в които много хора имат вяра. Според тях има няколко имена, които е добре да избягвате, в случай че кръщавате детето си. Разбира се, не е нужно всички да имат вяра в тях, само че ние сме длъжни да ви ги споменем.
 Най-добрите дарове за кръщене Най-добрите дарове за кръщене
Кръщенето е един от тези извънредно специфични моменти в живота на всеки човек, избрал да поеме по правата религия. Преди, по време на и...

1. Вера

Ако ви се роди щерка и решите да я кръстите Вера, позитивното е, че тя ще има вътрешната сила да преодолее всички изпречили се компликации. Лошото в тази ситуация е, че когато жена с името Вера успее да реализира някакъв житейски триумф, тя някак си не съумява да му се наслаждения до дъно и постоянно помни какъв брой компликации и ограничения й е коствало, с цел да го доближи. Тя просто няма мощ да преодолее този комплекс, останал от предишното й.

2. Александра

Жена, носеща такова име, е обречена непрекъснато да се грижи за околните си хора. Всички грижи падат върху нея, тъй като всички са се научили да разчитат на нея. В това няма нищо неприятно, само че подобен вид жена обича да е самостоятелна и да прави приятни неща. Когато обаче грижите са допълнително, тя се усеща нещастна, че няма време за нейните фантазии. Съответно може да изпада по-често в депресивни положения от нормално.

3. Надежда
 Как броят на буквите в името въздейства върху характера и ориста Как броят на буквите в името въздейства върху характера и ориста
Нумеролози разкриха въздействието на броя на буквите в името върху ориста и личността на притежателя. Числата ръководят света, считат ну...

Носителките на това име се славят като хора, които имат тежки ориси. От такива хора постоянно се чака повече, хората им разпореждат много упования, само че никой не знае какви старания костват те на индивида, носещ това взискателно име. Когато Надежда не бъде похвалена за напъните си, тя постоянно се усеща извънредно.

4. Людмила

Жените, които се споделят по този начин, са доста привързани към фамилията си. И когато се случи най-лошото с някой от тях, животът им се прекатурва и става сложен и тежък. Често пъти носителките на името Людмила би трябвало да поставят грижи за заболели хора или деца, вместо да вършат нещата, които желаят.

5. Роман

Интересно и рядко име. Човекът, който го носи, има спорна орис, като присъщото за него е, че мъчно се концентрира върху дадена област. Постоянно се пробва да открива нови разновидности за печелене на пари. От това куца кариерата му, неведнъж той е нерешителен, което по никакъв начин не се харесва на неговите работодатели. Обича да сменя приятелите си, тъй като не може да се схваща обикновено с всички. Отношенията с околните му хора също буксуват и той непрекъснато се пробва да ги оправя, само че не му се удава.
 Тези женски имена имат мощна сила и носят шанс Тези женски имена имат мощна сила и носят шанс
Ако се чудите по какъв начин да кръстите своето детенце, прочетете публикацията, с цел да разберете кои женски имeна носят триумф и шанс в живота. Елен...

6. Адам

Когато човек е кръстен с това име, е зависим на дамите още от ранното си детство. Той е подвластен от тях, от тяхното мнение и въодушевление. Всичките му несгоди са свързани с нежния пол. За него те са водещите хора в живота. Но всичко това му пречи на личните хрумвания и цели в живота, тъй като той се вслушва прекомерно доста в женското мнение и някак си губи себе си.

7. Юлиан

Името Юлиан е обвързвано с провокации и компликации. Това се отнася за целия му живот. Мъжете, носители на това име, могат да реализират доста положително кариерно развиване и тъкмо когато са на върха, внезапно да се срутят и да стартират всичко изначало. Когато тръгнат да градят всичко изначало, това коства доста нерви и утежнява здравословното им положение. 
Името Юлиан вещае проблеми и в персоналния живот. Възможни са непредвидени раздели с обичаната, спорове в фамилията, което оставя трайна рана в душeвността му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР