Когато моята клиентка е невинна и седи в затвора, няма

...
Когато моята клиентка е невинна и седи в затвора, няма
Коментари Харесай

Марковски се тревожи за психическото състояние на Иванчева

" Когато моята клиентка е почтена и седи в пандиза, няма по какъв начин да съм удовлетворен ", разгласи юрист Марин Марковски пред публицисти след края на правосъдното съвещание, на което още веднъж бе разгледане мярката на арестуваната за рушвет някогашен кмет на " Младост " Десислава Иванчева. Тя остава в ареста. Днес едната психиатрична експертиза бе призната от съда, само че другата към момента не е направена и тя ще бъде показана идващия четвъртък. Съдът бе безапелационен, че занапред нататък ще преглежда ограниченията единствено при изцяло събрани медицински експертизи.

Адвокатът разказа здравословното положение на подзащитната си като извънредно " психиатрично положение ", което би довело " до психическа гибел ".

Марковски добави когато тя бъде освободена, то тогава би бил в действителност удовлетворен.

Той посочи, че доказателствата на прокуратурата са " толкоз незадоволително безапелационни ", че чак " тресчица го тресяла ", че могат да се одобряват такива обвинителни актове от досъдебното произвеждане.

На журналистически въпрос има ли задоволително доказателства на идващото правосъдно съвещание да бъдат изменени мярката им за неотклонение " задържане под стража ", Марковски изясни, че въпросът е " бъдещето мрачно, а той гледаше ясно ".

Адвокат Марин Марковски съобщи в умозаключение, че няма следи от пръстите на Десислава Иванчева по банкнотите. " Има единствено няколко следи от дланта на ръката й, когато е подписала протокола, пари не се броят нито с длан, нито с мустаци ", акцентира той. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР