Когато Кени забременяла, семейство Макког вече имало едно дете. А

...
Когато Кени забременяла, семейство Макког вече имало едно дете. А
Коментари Харесай

Първите в света седемзнаци вече пораснаха. И ето как изглеждат днес:

Когато Кени забременяла, семейство Макког към този момент имало едно дете. А каква била изненадата им, когато лекарят ги уведомил, че тази бременност не е като другите. И ги чакат цели седем деца! На родителите било препоръчано да се отърват от няколко ембриона. Но те не го създали и решили да задържат всичките бебета.

 Първите-в-света-седемзнаци-вече-пораснаха.-И-ето-как-изглеждат

След раждането бебетата били същински мъничета – най-голямото тежало 1,5 кг. Благодарение на лекарите всички деца са съумели да спасят живота си.

Наложило се две бебета да бъдат оперирани, с цел да се отстраняват следствията от детската церебрална парализа и да могат да вървят в бъдеще. Днес се усещат добре и могат да водят пълностоен живот.

 седемзнаци

Раждането на седемзнаците незабавно обиколило всички медии.

Различни благотворителни организации взели интензивно присъединяване в ориста на огромно семейство. Подарили им огромна и комфортна къща, на децата била обезпечена безвъзмездна храна в учебно заведение и опция за пълноценна отмора през ваканцията.

Но разноските на огромното семейство били огромни и децата били научени да работят от ранна детска възраст.

Първородната щерка на семейство Макког, най-голямата щерка постоянно пособия на майка си да се грижи за многочислените си братя и сестри.

 седем-деца

В навечерието на 18-ия си рожден ден децата пък взели решение за бъдещата си кариера. В фамилията през днешния ден има военни, възпитатели и учители, строители и програмисти. Една от дъщерите пък имала фантазия да стане певица.

 седем-близнаци

Семейството е доста заедно, царува атмосфера на доверие и взаимно почитание. Братята и сестрите са свързани освен посредством роднинските си връзки, те са най-хубавите си другари един за различен.

Тази здрава фамилна връзка траяла даже и откакто „ превъзходната седморка “ пораснала и всички един по един напуснали родителския дом.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР