Когато хората срещат Клариса, никой не вярва, че тя всъщност

...
Когато хората срещат Клариса, никой не вярва, че тя всъщност
Коментари Харесай

„На 60 съм, а всички мислят, че съм на 40! Никога не съм си слагала ботокс, просто от 20 години не правя ТОВА:

Когато хората срещат Клариса, никой не има вяра, че тя в действителност е на 60 години. Тази жена наподобява феноменално и толкоз млада, че е съвсем невероятно да се заключи, че е навлязла в седмото си десетилетие.

Чрез обществените мрежи я молят да показа своята „ рецепта срещу стареене “, тъй като тя акцентира, че не употребява ботокс. В мнения непрестанно я ласкаят, че наподобява най-малко с 20 години по-млада от действителната си възраст.

Клариса въобще не е сюрпризирана от това, защото споделя, че феновете на хубостта непрестанно акцентират нови дефекти, които би трябвало да поправяме, нищо чудно, че хората са луди по „ еликсира на младостта “.

Обсебени сме от опитването на всяка формула срещу стареене на пазара, защото през последните десетилетия повече от всеки път фокусът е върху хубостта и младостта. В своя акаунт в TikTok тя показа своите секрети за опазване на младостта.

 младолика жена

И до момента в който някои от нас търсят неинвазивна форма на ботокс, тази жена твърди, че младостта няма нищо общо с това, което слагате на лицето си. Всички постоянно хвалят Клариса, че не наподобява на 60-те си години.

Тя твърди, че ключът към запазването на младостта е избягването на слънцето и пиенето на алкохол, само че още по-важно е да имаме младежко и от време на време „ незряло “ мислене, което в действителност постоянно подхранва оня детски дух в нас, който мнозина подценяват.

 препоръки хубост

Клариса отговори на коментар за това по какъв начин съумява да остане млада, който гласеше: „ Да, в действителност изглеждате като на 40 или по-малко, някои мъже се пробват да ви създадат несигурна в мненията си, не обръщайте внимание на това “, на на което тя отговори:

„ Знам. Не ме интересува, само че такива мнения също са потребни. Наистина правя оценка хубавите мнения и желая да ги подчертая най-вече. “ Нейните откровени видеа провокират огромно внимание в мрежите. В мненията имаше купища похвали като:

„ Красива си и изглеждаш като на четирийсет години “, написа един консуматор. „ Ако ми кажеш, че си на 40 години, въобще не бих го сложил под въпрос. “ Наистина си толкоз красива “, разяснява различен, а трети добави:

„ Мисля, че гъстата коса и положителната костна конструкция са това, което ви кара да изглеждате по-млада. “ Когато я попитаха за нейните секрети срещу стареене, Клариса допусна, че няма нищо общо с това, което слага на лицето си, а по-скоро с нейното отношение. Тя уточни:

 майка и щерка

„ Да имаш деца по-късно в живота, незрялост, цялостно непокорство и доста молебствия. “ В друго видео тя споделя още няколко съвета и акцентира някои основни здравни решения, които може да са й помогнали.

„ Не съм излагала лицето си на слънце през последните 20 години, желае ми се в никакъв случай преди да не го бях правила. “ И стопирах да пия, когато бях на 33, тъй че и това оказа помощ. Опитвам се да спортувам, само че по душа съм дете. Много оказва помощ. “

В мненията други дами се съгласиха, че методът на мислене играе значима роля, като една написа:

„ Нашата вероятност има ТОЛКОВА общо с възрастта ни, уповавам се, че ще наподобявам толкоз добре, колкото теб на 60. “ Невероятно. “ „ Изглеждаш на 47! “ Притеснявам се, че одъртявам, само че вие ми давате вяра ”, споделя различен консуматор.

 красива жена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР