Министърът на туризма , министърът на здравеопазването д-р и министърът

...
</TD
>Министърът на туризма , министърът на здравеопазването д-р и министърът
Коментари Харесай

Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха трима министри

Министърът на туризма, министърът на опазването на здравето доктор и министърът на труда и обществената политика организираха работна среща в Министерството на туризма по настоящи тематики, свързани с идния летен сезон.

Те разискаха част от въпросите, сложени от туристическия бранш пред министъра на туризма по време на неговата обиколка по Българското Черноморие. На срещата бяха коментирани тематики, свързани с дефицита на работна ръка и пазара на труда в бранш туризъм, включително и на медицински експерти, както и наредбата за водноспасителната активност.

Министър Милошев и министърът на опазването на здравето доктор Кондева разискаха вероятни съответни дейности, които да бъдат подхванати, с цел да се откри решение на усложненията за туристическия бранш, свързани с новата разпоредба, която влезе в действие на 9 април.

На срещата бе разисквана и опцията за по-доброто позициониране на страната ни на европейския туристически пазар с фокус върху целогодишния медицински, СПА и уелнес туризъм и големия, малко разпространяван капацитет на дестинация България.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР