Когато говорим за кариера в Холивуд, всеки би се съгласил,

...
Когато говорим за кариера в Холивуд, всеки би се съгласил,
Коментари Харесай

От сладникав актьор до носител на Оскар: ролята, която спаси кариерата на Матю Макконъхи

Когато приказваме за кариера в Холивуд, всеки би се съгласил, че триумфът идва не просто при най-талантливит е, а и при тези, които имат шанса да попаднат на точните функции в подобаващия миг . Някои огромни имена си печелят статут на съществени артисти още с първите си изяви, до момента в който други се лутат и от време на време се изгубват по пътя .

В момента Матю Макконъхи е един от най-признатите и надарени артисти от своето потомство. Нещата обаче не постоянно са вървели толкоз безпрепятствено за него. Преди няколко години той претърпя сериозна професионална промяна, която изцяло съживи кариерата му.

Два от най-вълнуващите и високо оценени кино лентата, които помогнаха на Матю да промени професионалния си път и да завоюва премия Оскар открихме в. Затова се вдъхновихме да проследим пътя на този холивудски чаровник от еднотипните функции до най-желаното самопризнание в киното.

 матю макконъхи imdb

Матю стартира да се снима при започване на 90-те години, като през цялото време показва неоспоримия си гений в трагични ленти като „ Време да убиваш “ (1996 г.) и „ Амистад “ (1997 г.).

В началото на 2000-те години обаче кариерата му поема в друга посока. Тя му носи комерсиален триумф и известност, само че и заплашва Матю да продължава да бъде избиран за една и съща роля в еднотипни филми. Става въпрос за жанра, в който доста артисти са процъфтявали, само че има и такива, които са погребали кариерите си – сантименталните комедии .

В подължение на няколко години Макконъхи си партнира с Дженифъл Лопес, Кейт Хъдсън и Сара Джесика Паркър в няколко сантиментални кино лентата , които са приятни, занимателни и му оказват помощ да завладее Холивуд, само че не му разрешават да покаже цялостния си капацитет като артист.

Въпреки успеха  Матю не желае вечно да бъде избиран за ролята на сантименталния чаровник в любовните филми . По това време и други негови сътрудници се борят с това да се измъкнат от рестриктивните мерки на този род.

Упоритият му отвод да бъде избиран за една и съща роля ще докара до огромния триумф в кариерата му. Той си дава сметка, че би трябвало да прояви самообладание, само че може да промени облика, който Холивуд и публиката са си построили за него .

„ Знаех, че мога да кажа „ не “ на нещата, които правех “, спомня си по-късно Матю. „ Казвайки „ не “ на тези неща, знаех, че няма да имам работа известно време... Мина година и половина, и към момента нищо. След две години обаче, като че ли внезапно, според мен, някои положителни режисьори започнаха да се интересуват от мен. “

 матю макконъхи Getty

През идващото десетилетие Матю Макконъхи съумява да изненада доста почитатели, като в действителност трансформира пътя на кариерата си и се потвърждава като сериозен артист.

Една от първите функции, които оказват помощ за укрепването на позициите му в сериозното кино, е трилърът „ Адвокатът с Линкълна “, който можете да откриете на ТВ платформата на EON.

.

„ Адвокатът с Линкълна “ е правосъден трилър , основан на едноименния разказ на известния публицист Майкъл Конъли. Във кино лентата Матю си партнира с Мариса Томей, Райън Филип и Брайън Кранстън.

 матю макконъхи imdb

Талантливият актьорски състав и напрегнатият престъпен сюжет, в който до последно се чудите кое е същинското лице на злото, незабавно печелят позитивни мнения на рецензията, както и интереса на феновете.

Трилърът остава един от най-хубавите представители на правосъдния престъпен род от последните години, а Матю потвърждава гения си в напрегнати сюжети и многопластови функции.

 матю макконъхи imdb

А през 2013 година напъните му да се потвърди като артист с необятен диапазон са възнаградени с помощта на разтърсващата роля в „ Клубът на купувачите от Далас “.

Тази основана по автентичен случай драма , която можете да гледате във Видеотеката VOD – част от ТВ платформата на EON, е високо оценена от критиците и отличена с редица номинации и награди.

 матю макконъхи imdb

Главната роля на електротехник, който открива, че е болен от СПИН, освен печели възторжени мнения за представянето на Макконъхи, само че и му донася Оскар за най-хубав артист.

За превъплъщението Матю отслабва с над 20 кг и с това бележи една от най-впечатляващите трансформации в киното от последното десетилетие.

 матю макконъхи Getty

С достойното си за Оскар показване Матю потвърди, че може да бъде доста повече от сладникавия вид в сантименталните комедии и продължава да победи на екрана с най-различни и вълнуващи функции.

Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто , на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове. Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР