Когато говорим за женска война в кралския двор, първо се

...
Когато говорим за женска война в кралския двор, първо се
Коментари Харесай

Тайната война на Кейт Мидълтън и Камила Паркър

Когато приказваме за женска война в кралския двор, първо се сещаме за Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Истината за връзките им едва ли в миналото ще разберем, само че конкуренцията посред им сигурно е причина за известно напрежение.

Оказва се обаче, че брачната половинка на принц Уилям има по-сериозен конфликт с друга дама от кралския двор , която, инцидентно или не, й се пада свекърва - Камила Паркър.

Ябълката на раздора сред двете херцогини е опцията да станат съпруги на предстоящ крал на Англия. Тя стои и пред Кейт, и пред Камила, само че хората сигурно одобряват двете по друг метод.
 Снимка 431188

Въпреки че госпожа Паркър не дава тип да има искания към тази огромна роля, източници от двореца разкриват, че тя е сигурна, че е по-подходяща за нея от Кейт . Мидълтън, несъмнено, счита себе си за почтена да застане до бъдещия крал.

Камила очевидно има огромни запаси към херцогинята на Кеймбридж още от началото на връзката й с принц Уилям. Тогава тя го е подстрекавала да приключи взаимоотношенията си с актуалната си брачна половинка, написа Express.
 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, Камила Паркър и купата принцеса
Как Камила ощети Меган и Кейт

И отговорна ли е Камила за това

Но номерът й не мина и в този момент госпожа Паркър може единствено да продължава да поддържа позицията си, че Кейт Мидълтън е недостойна и прекомерно " елементарна " за кралския двор поради неналичието си на благородническо родословие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР