Когато говорим за бебешки стоки, неминуемо се сещаме за сайта

...
Когато говорим за бебешки стоки, неминуемо се сещаме за сайта
Коментари Харесай

Baby.bg или как се създава водещ онлайн магазин за бебешки стоки

Когато приказваме за бебешки артикули , неизбежно се сещаме за уеб страницата Baby.bg. Създаден през 2012 година от запалянковците Драгомир Драганов и Илиан Илков , през днешния ден той предлага не просто продукти за бебета и дребни деца, само че и оферти за всичко, което е обвързвано с развъждането им – от книги за родители и потребни уреди, до дарове за майките и татковците.

„ Когато стартирахме, онлайн продажбата на артикули за майка и бебе беше незаета ниша. Насочихме се към по-младата публика, склонни да купуват онлайн - публика, която бързо набъбна. Така с годините извършването на покупки по интернет се наложи като желан способ поради удобството си и лесния достъп до доста продукти . Нашият уебсайт, пък, беше един от първите, което ни разреши да задоволим все по-нарастващото търсене на онлайн услуги и да растем “, споделя Драгомир Драганов , в този момент Ecommerce Marketing Director на групата Ozone, от която Baby.bg e част.  Драгомир Драганов baby.bg

По това време конкуренцията сред физическите магазини, предлагащи бебешки артикули, е прекомерно огромна, само че пък те нямат задоволително наличие онлайн. Това разрешава на Baby.bg да се развие бързо посредством на по-голямата адаптивност , подвижност и огромно покритие в страната, което е комфортно за клиентите. Добавената стойност, която усилва известността на уеб страницата, е и блог секцията, предлагаща препоръки за сегашни и бъдещи родители. Това е една от най-посещаваните страници на Baby.bg, с което се изяснява и доверието, което клиентите имат към него.

Първоначално екипът , ангажиран с работата на уеб страницата, се състои от двама души – неговите създатели. С увеличението на размера на работата, подобряването на услугата и все по-големия подбор от артикули, поражда потребността от увеличението на броя на чиновниците.

След придобиването на Baby.bg от Ozone.bg, екипът и неговите пълномощия нараства още повече. Мащабът на уеб страницата се усилва, което разрешава повече артикули на склад и надлежно по-бърза и сигурна услуга за потребителите. Разширява се и портфолиото от артикули. „ Днес Baby.bg не е единствено бебешки уебсайт – в асортимента ни се включват и артикули за дребни деца и родители. Въпреки че работим главно със сезонни сбирки, всяка година усилваме предлаганите артикули със приблизително над 6000 продукта “, прецизира Мартина Ангарева , Category manager в Baby.bg и.

“Да правиш онлайн бизнес в България си коства “, удостоверява Драгомир Драганов : „ Това е сфера, в която има голям капацитет за развиване, за даване на качествена, персонализирана услуга. Можеш да бъдеш иноватор, да градиш доверие измежду потребителите и да си ефикасен – да продаваш всичко, доста по-лесно, по-бързо, и на доста повече хора. Ако онлайн търговията е улеснение, моята цел е да оказа помощ на хората да се почувстват допустимо най-удобно “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР