Когато Доналд Тръмп стоял в неудобна близост до Хилари Клинтън

...
Когато Доналд Тръмп стоял в неудобна близост до Хилари Клинтън
Коментари Харесай

Идеше ми да кажа на Тръмп "Разкарай се от мен, плужек такъв", сподели Клинтън

Когато Доналд Тръмп стоял в неуместна непосредственост до Хилари Клинтън на избирателен спор на спор на 9 октомври предходната година в Сейнт Луис, на кандидатката на демократите за президент ѝ настръхнала кожата, споделя Клинтън в своя книга, съобщи Франс прес.

" Бяхме на дребна сцена и той непрекъснато вървеше след мен, гледаше ме втренчено, гримасничеше. Беше необикновено смущаващо, безусловно ми дишаше във врата ", написа Хилари Клинтън в книгата си " Какво се случи ", която излиза в Съединени американски щати на 12 септември. Телевизия Ем Ес Ен Би Си през днешния ден популяризира два къси фрагмента от нея.

" Това беше вторият избирателен спор, а два дни преди този момент целия свят го чу да се хвали по какъв начин опипвал дами. Кожата ми настръхна. Беше един от тези моменти, когато ти идва да натиснеш " пауза " и да попиташ всички фенове: " Добре де, вие по какъв начин бихте реагирали? " Дали ще запазите успокоение, ще продължите да се усмихвате и ще се държите все едно той не навлиза непрестанно в персоналното ви пространство? Или ще се обърнете, ще го погледнете в очите и ще кажете ясно и отчетливо: " Отстъпи обратно, плужек подобен, разкарай се от мен! Знам, че обичаш да тормозиш дами, само че мен няма да ме стреснеш, тъй че спри настрани! ", написа в фрагмента, представен от Асошиейтед прес.

Клинтън споделя, че е избрала първото, съобщи Ройтерс.

" Запазих самообладание. Помогна ми това, че цялостен живот съм имала алъш-вериш с мъже, които са се опитвали да ме изкарат от равновесие ", написа Клинтън, само че се пита дали не е трябвало да избере втория метод.

" Със сигурност щеше да стане по-интересно телевизионно предаване. Може би прекалено много съм се повлияла от урока да запазя успокоение, да си прегризвам езика, да притискам юмруци и от самото начало да се усмихвам, тъй като съм решена да покажа хладнокръвие пред света ", споделя Клинтън.

В книгата, която е писала през последните няколко месеца, Клинтън споделя по какъв начин е претърпяла неуспеха на президентската си акция и аргументите, на които той се дължи съгласно нея, в това число хипотетичната интервенция на Русия, отбелязва Франс прес.

Клинтън признава, че е разочаровала милиони хора, които са разчитали на нея. " Провалих се. И ще би трябвало да пребивавам с този спомен до края на живота си ", написа тя.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР