Когато бяхме малки, със сестра ми играехме на една игра

...
Когато бяхме малки, със сестра ми играехме на една игра
Коментари Харесай

Лена Бориславова пусна кратък тълковен речник на ГЕРБ/СДС

" Когато бяхме дребни, със сестра ми играехме на една игра – говорихме си наопаки, с цел да не могат възрастните да ни схванат. Имахме си наш „ скришен “ език. Например в случай че тя кажеше, че не ѝ се яде сладолед, означаваше, че желае мелба. Възрастните, несъмнено, постоянно знаеха, какво в действителност целим.

Последните дни и словоизлиянията на лицата на хартиената коалиция ме върнаха обратно към този спомен. Говорят си наопаки, само че, несъмнено, всички знаят какво в действителност целят. Делата им ги издават ".

Това написа във Facebook началникът на политическия кабинет на държавното управление на Кирил Петков Лена Бориславова.

Ето и останалата част от ревюто й:

Кратък разяснителен речник на ГЕРБ (ДПС и БСП):

„ Това са машините на Мадуро “ – това са машините, гласувани от ГЕРБ и поръчани от ръководителя на ЦИК, назначен от ГЕРБ по време на мандата на ГЕРБ.

„ Как да се доверим и да знаем какво има на тази „ вълшебна “ флашка? “ – Знаем какво има на флашката, само че то не ни устройва. (авт.бел.: предлагам депутатите на ГЕРБ да стартират да си получават заплатите на ръка, тъй като съм уверена, че няма по какъв начин да се доверят на някакъв програмен продукт да им поддържа банковите сметки! П.С. най-малко в този момент разбрах за какво ББ държи всичко в шкафчето!)

„ Българите ги е боязън от машините “ – българските жители се оправят чудесно с електронните кантари в магазините, с телефони с тъч скрийн, с онлайн банкирането, а пък баба играе компютърни игри, когато ѝ е скучно.

„ Ние напън за хартиена бюлетина нямаме “ – нищо друго не ни е по-важно от завръщането на хартиената бюлетина! Ще гласуваме цяла нощ, няма да питаме публичните организации, и никога няма да разрешаваме отсрочване на съвещанието!

„ Трябва да решаваме проблемите на жителите, да се държим отговорно “ – ще гласуваме само измененията в изборния кодекс, няма да подкрепим декларацията на Политическа партия за внасяне на закон за бюджета от служебното държавно управление, пенсионерите години наред живяха под прага на беднотия – привикнали са, а млади фамилии по този начин или другояче съвсем няма… правосъдната промяна и без друго чака 12 години… ще изчака още малко.

„ Вслушваме се в хората “ – да закрием публичния съвет към ЦИК!

„ Искаме почтени избори “ – желаеме отново да можем да създадем близо половин милион хартиени бюлетини невалидни.

„ Ние сме истинскиТЕ Евроатлантици “ – не ни пука за евроатлантизма, само че пък към този момент построихме Турски поток, тъй че драма няма.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР