Когато арестуваш лидера на опозицията без законово основание, значи ти

...
Когато арестуваш лидера на опозицията без законово основание, значи ти
Коментари Харесай

Горанов: Нито съм получавал, нито съм предавал някакви облаги. Нямам претенции към Петков, а към Хр. Иванов

Когато арестуваш водача на опозицията без законово съображение, значи ти искаш да постигаш цели с нелегитимни учредения, счита някогашният финансов министър.

Очаквано Горанов отхвърли, че е получавал подпупи от Васил Божков.

" Това, което следим в последните 2 години и което по никакъв метод не дава съображение за неотложност и необходимост на дейностите, които започнаха хора от настоящето ръководство, даже ми е малко необичайно по какъв начин да ги дефинира... Аз желая да стартира от там по какъв начин се позволи тази случка в нашата политика. ", сподели той.

Нито съм получавал, нито съм предавал някакви облаги. Това е драматургия от 2 години и тя ще продължи да се развива, съобщи Горанов.

" Аз искания към очевидеца Петков нямам. Аз имам искания към Христо Иванов, тъй като той, участвайки в тази случка съумя да допусне министър-председател да стане човек, който изрично не зачита върховенството на правото, изясни Горанов.

Аз признавам, че има неуспех на Комисията по хазарта, само че от самото начало в нея са работели и представители на ДАНС и на виновни институции ", счита той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР