Кога ще се срещна със сина си. Вече 18 дни

...
Кога ще се срещна със сина си. Вече 18 дни
Коментари Харесай

Джулиана Гани дава на прокурор бившия си, не й давал детето

" Кога ще се срещна със сина си. Вече 18 дни не съм го виждала физически. Илиян продължава да не ми го дава макар молбите ми. "

Това разкри моделката Джулиана Гани. Скандалът сред нея и някогашния й Илиян Найденов продължава с цялостна пара. Експоловинката на русокоската преди дни популяризира запис, в който се чува по какъв начин Гани е безапелационна, че ще прати съвсем двегодишния Давид в пансион, написа флагман.бг.

" Като съм ядосана е обикновено да кажа някакви неща -  оправдава се Джулиана.  - Никога не съм се отказала от Давид. Обичам го ужасно доста. За повторно бях в Монтана, с цел да го видя. Илиян още веднъж не ми го даде. Детето стои в дома му. Аз няма по какъв начин да вляза. Виждам Давид единствено на камерата ",  оплаква се Гани.

Тя търси помощ от прокуратурата и полицията. Подава сигнали, а институциите са безсилни, защото още нямат решение за развода им. По думите на Джулиана  краят на брака им ще бъде официализиран в края на февруари,  пише „ България Днес “. Тя споделя, че всекидневието й минава в разправии с юристи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР