Кога България се превърна в една колония с фасадна демокрация?

...
Кога България се превърна в една колония с фасадна демокрация?
Коментари Харесай

Ивайло Папов: Излизам на протест в четвъртък срещу антибългарското правителство, което се опитва да убие гласа на народа и правото му да бъде питан

„ Кога България се трансформира в една колония с фасадна народна власт? Последните три десетилетия плеяда антибългарски държавни управления направиха и невъзможното да убият в зародиш демокрацията. Последният гвоздей сложиха срамната коалиция на „ сглобката ". Те не се посвениха да посегнат и на последния останал механизъм за директна демокрация-правото народът да бъде питан!

Конституционният съд не отбрани правото на 604 хиляди българи и се трансформира в комфортна патерица на задкулисето и неин гумен щемпел. ", написа националният представител Ивайло Папов в обществената мрежа Facebook. Той прикани другари, членове и симпатизанти на „ Възраждане " да се причислят към митинга на 8-ми февруари, с който всички дружно да защитят българския лев.

В четвъртък „ Възраждане " провежда митинг в 9:00 часа пред постройката на ЦУМ, в центъра на София, където се намира Конституционния съд.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР