Кофа засъхнал цимент взриви напрежението между Паулина Ванегас и Сами

...
Кофа засъхнал цимент взриви напрежението между Паулина Ванегас и Сами
Коментари Харесай

Горещата Паулина от „Фермата“ налетя на треньора на знаменитости… СНИМКИ

Кофа засъхнал цимент взриви напрежението сред Паулина Ванегас и Сами Хоссни във вчерашния епизод на риалитито „ Фермата: Нов свят “. Темпераментната красавица за една численост да скочи на пердах, само че фермерът на седмицата в тима на богатите Иван Милин я спря в точния момент.

Конфликтът сред треньора на звезди и Паулина ескалира край стените на мандрата на чорбаджиите, където той й направи забележка, че бави целия работен развой като мрънка и премисля по три пъти коя тъкмо е нейната кофа.


„ Идиот! “ бе най-милата подготовка, която Сами чу по собствен адрес, преди Паулина да изсипе строителния материал в количката му. Националът по плуване стартира да разбърква пламенно, а Ванегас се разлюти, че пръснал в окото й.

„ Ми наведи си главата тука, с цел да те покрия цялата! “, погледна я с подигравка Хоссни.

Страстите се нажежиха й на трапезата на чорбаджиите, където гласувха „ за “ и „ срещу “ коленето на овца. Мечтата на Ивайло Шопски да облажи с мръвка на четвъртия ден от престоя си в шоуто обаче бе попарена от болшинството, което реши да пощади животното.

Това накара основателя на първото пътуващо читалище у нас да избухне за следващ път към Митко Караиванов, който е вегетарианец: „ Значи ти зашитаваш правата на гейовете, само че си срещу моето право да хапвам месо? Същият си като Саня, пречиш ми да хапвам месо! “.

„ Поведението ти почва да ме нервира! “, установи невъзмутимо Митко, а Шопски непосредствено го провокира на пердах. Софтуерният милионер не отвърна на провокацията, само че по-късно, работейки в банята, съобщи пред Саня Борисова: „ Ивчо е манипулатор от класа, само че почне ли да интригантства по мой адрес, ще стане ужасно! “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР