Което породило в него болезнена омраза към най-близкия му роднина,

...
Което породило в него болезнена омраза към най-близкия му роднина,
Коментари Харесай

Точно Преди Да Го Очистят Васко Илиев Е Написал Тази Бележка! Обяснява Всичко! Невиждани Снимки!

Което породило в него мъчителна ненавист към най-близкия му родственик, стигаща до крайността да поръча ликвидирането му, написа Скандално.нет. Такива клюки от дълго време вървят в ъндърграунда, само че за първи път излиза информация и кой е физическият убиец.



Георги Илиев и Лъчо Терориста се познават от юноши. точно Главния е индивидът, който направил приятеля си милионер, взимайки го като съучастник в свои компании. Направил това и като признателност за гнусната мокра поръчка.

Благодарение на финансовата помощ на Жоро, Лъчезар основава през 1999 година първата си легална компания „ Бетон-1 “, която открива индустриална база в столичния квартал „ Люлин “. Бивши ВИС-аджии разкриват, че Георги Илиев му обезпечил първичния капитал от 3 млн. лева, а по-късно получавал 50 % от приходите на сдружението. Тогава неотлъчно към двамата бил и различен именит воин от ъндърграунда, също към този момент мъртвец – Митко Маймуняка.

Бизнесът на Лъчезар Иванов вървял без спънки и той освен че върнал заема на Георги Илиев, а и натрупал персонално благосъстояние от десетки милиони.

От 2003 година Иванов стремително навлиза в схеми с рандеман на инертни материали за строителство. Собственик е и на 10 вятърни генератора в Сливен. Близък е с гангстера Йосиф Йосифов – Иоско от Сливен.

През 2012 година едно от сдруженията на Лъчо Терориста получава позволение да получи рандеман на метали край Невестино. В последните години множеството от компаниите на предприемача се водят на името на сина му.



Лъчезар Иванов – Терориста (в средата)

Иконом от баровска къща на ул. „ Беловодски път “ в Бояна на 10-ти юли предходната година сутринта откри Лъчо Терориста минути откакто някогашния ВИС-аджия си пуска патрон в главата.

52-годишният предприемач се гръмна със законния си револвер „ Смит и Уессон “. Опрял дулото до дясното си слепоочие и дръпнал спусъка до момента в който стоял на включен мотор в баровския си джип „ Ауди “. Куршумът пробил лявото странично стъкло на возилото и изпаднал в тревата. След като натиснал спусъка, кракът на Иванов се отпуснал на педала на газта, аудито тръгнало и се бутнало в дърво. Още при първия оглед криминалистите бяха сигурни, че 100 % се касае за самоубийство.

Доказателствата за това бяха няколко: Джипът е бил със заключени извън порти.

В ръката на Иванов беше открит законния му револвер, а по пръстите му имало присъщия за стреляне нагар на кожата. Така версията за ликвидиране отпадна. На таблото над кормилото пък била оставена дребна записка с телефонния номер и името на брачната половинка на терориста – Светла. В колата е открит още един револвер и сума от 1000 лв..

„ Имам пари, само че не се усещам благополучен. Искам да отида на едно по-добро място “. Това споделил пред свои другари Лъчезар иванов ден преди да вземе съдбовното решение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР