Коди Гакпо разкри, че не е доволен от дебюта си

...
Коди Гакпо разкри, че не е доволен от дебюта си
Коментари Харесай

Коди Гакпо е очаквал по-добър дебют за Ливърпул

Коди Гакпо разкри, че не е удовлетворен от дебюта си за Ливърпул. Нидерландският национал игра 84 минути при семейството на " алените " против Уулвърхемптън в мача от третия кръг на ФА Къп, приключил 2:2.

23-годишният нападател бе сменен от Алекс Окслейд-Чембърлейн, а след мача съобщи, че не е удовлетворен от представянето си, само че се надява да се поправи в идващите мачове.

" Атмосферата беше страхотна. Мисля, че имах някои хубави моменти, само че и някои не чак толкоз хубави. Така че се надявам да подобря представянето си в идващите мачове. Ще продължа да работя и ще давам всичко от себе си за тима.

Разбира се, научих доста от този мач. Нямам самообладание за идващия. Мисля, че играхме добър футбол, само че не успяхме да отбележим някои състояние, което бе тъпо. Все отново показахме на какво сме способни ", сподели Гакпо.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп също разяснява новото попълнение. " Той пасна на игровия ни жанр. Но и за него не бе елементарно, като за първи мач. Не можем да чакаме от него да бъде съвършен, само че сподели позитивни знаци. Трябва да му намерим точната позиция, само че и това ще пристигна с времето ", сподели Клоп.
 Хулен Лопетеги ругатни против съдиите след мача с Ливърпул
Хулен Лопетеги ругатни против съдиите след мача с Ливърпул

Видях повторението, нямаше засада, ще ме извините, разяснява той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР