„Коалицията се мята или влиза от епизод в епизод на

...
„Коалицията се мята или влиза от епизод в епизод на
Коментари Харесай

Боряна Димитрова: Коалицията се лута между „Мисията невъзможна” и „Умирай трудно”

„ Коалицията се мята или влиза от епизод в епизод на две продукции – първата е „ Мисията невъзможна”, лута се сред един, втори, трети епизод, само че в същото време държавното управление държи под око и идната продукция – „ Умирай трудно” – 1,2,3. Нито една от тези задачи невъзможни не докара до пъкъла, до гибелта на обединението на този етап”. Това разяснява в изявление за БНР социологът Боряна Димитрова, шеф на “Алфа Рисърч”.

Тя счита за доста допустимо далечният небосвод на обединението да са локалните избори следващата година.

Има две огромни незнайни, два фактора за връщане на доверието в кабинета – първият е дали ще бъдат антиинфлационни, с цел да укротят растежа на цените или хората ще бъдат в догонваща позиция, уточни тя.

„ Ако инфлацията не продължи да нараства с такива стремителни темпове, тогава можем да чакаме известно утешение у хората, известна предвидимост”.

Вторият аспект е конкретизирането на ограниченията, да вземем за пример двете цени за консумация на ток, вода и парно, какви ще бъдат лимитите на така наречен евтина цена и от кое място стартира по-скъпата, добави социологът.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР