Коалицията не е вземала снощи фундаментални решения. Това стана ясно

...
Коалицията не е вземала снощи фундаментални решения. Това стана ясно
Коментари Харесай

Коалицията без фундаментални решение след снощния съвет

Коалицията не е вземала нощес фундаментални решения. Това стана ясно от коментара в коридорите на Народното събрание на Христо Иванов. Коментирахме графика на разискване на държавния бюджет, актуализацията, която следва , посочи той. Взехме решение да изработим една ясна съответна законодателна стратегия на ръководството , което да бъде детайлизиране на управническото съглашение в подтекста на това какви цели извеждаме за оставащите месеци на тази година, разгласи още Иванов като акцентира, че работата на властта щяла да стане по-фокусирана.

Ще търсим най-хубавия баланс, добави той. Като неточност Христо Иванов дефинира изказването на вицепремиера Калина Константинова за разселването на бежанците. Очевидно беше недомислена тази връзка, която сътвори доста повече въпрос, в сравнение с отговори, акцентира той. Демократична България чака да чуе по какъв начин страната ни ще се погрижи за украинските бежанци.
 Управляващите разискват парите от Европейски Съюз
Управляващите разискват парите от Европейски Съюз

Възможно било да се разиска и актуализацията на бюджета

Ще търсим най-хубавия баланс, добави той. Като неточност Христо Иванов дефинира и. Очевидно беше недомислена тази връзка, която сътвори доста повече въпрос, в сравнение с отговори, акцентира той. Демократична България чака да чуе по какъв начин страната ни ще се погрижи за украинските бежанци.

Припомняме,
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР