Коалицията “Алианс за европейска Албания, водена от Социалистическата партия на

...
Коалицията “Алианс за европейска Албания, водена от Социалистическата партия на
Коментари Харесай

Еди Рама: На 30 юни опозицията ще получи последния удар

Коалицията “Алианс за европейска Албания ”, водена от Социалистическата партия на Еди Рама, нощес организира финален протест във Вльора преди провеждането на локалните избори, които ще се състоят тази неделя.

Премиерът съобщи на опозицията, че на 30 юни ще получи последния удар, с който „ Албания ще каже довиждане на политиката, която е държала като пленник страната в продължение на 30 години ”.

Рама предизвести кметовете на десницата, призовавайки ги да не слушат заповедите на Люлзим Баша. И акцентира, че макар напъните им да блокират изборните органи в общините, те няма да съумеят.

Той упрекна Демократическата партия и Социалистическото придвижване за интеграция на, че са се трансформирали в “насилствени организации ” и също по този начин не пощади с сериозни бележки и подигравка президента Илир Мета.

„ Не сме виждали президентската резиденция да се трансформира в епицентър на мислена гражданска война и президентът да се явява като възкръснал Хаджи Камил. Никога преди Албания не е била подлагана на координирана офанзива, с цел да се внуши смут във всяко семейство, да се унищожи имиджа на страната, достолепието в очите на света. Днес, вторият Хаджи, дядо Джика (имайки поради президента Мета) споделя, че с него са Лули (Люлзим Баша) и гледачката на кафе (Моника Крюемади) и не пита за Съединени американски щати и Европейски Съюз “, сподели Рама.

Междувременно до през вчерашния ден нападенията против изборни секции и други обекти, свързани с утрешния избор, зачестиха. Основно се работи с коктейли Молотов за подпалване на изборните материали и секции. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР