Коалиция Съединени за Пловдив с кандидат-кмет Славчо Атанасов продължава да

...
Коалиция Съединени за Пловдив с кандидат-кмет Славчо Атанасов продължава да
Коментари Харесай

Наглост: Славчо Атанасов продължава да раздава незаконните си брошури, разпънал ли е кметът чадър?

Коалиция „ Съединени за Пловдив ” с кандидат-кмет Славчо Атанасов продължава да нарушава изборните правила, като даже погазва решение на Общинската изборна комисия. Въпреки решението на ОИК, че те нямат право да раздават брошурите, в които е лика на Борислав Инчев, на шатрата те към момента се популяризират.
В решението на ОИК изрично е записано, че „ Съединени за Пловдив ” да не популяризира пропагандни материали, чието наличие е в нарушаване на Изборния кодекс.
Освен обединението, в която вземат участие Георги Титюков, Владимир Кисьов и Георги Колев, видно е, че и кметът на Община Пловдив не си прави работата. С решението на ОИК се разпорежда на кмета на Община Пловдив да ИЗЗЕМЕ всички пропагандни материали на МК “Коалиция Съединени за Пловдив ” публикувани на територията на община Пловдив, съдържащи фотография, на която участва претендентът за общински консултант и претендент за кмет на регион “Южен ” на община Пловдив от „ Българска прогресивна линия ” – Борислав Инчев.
Решението е с авансово осъществяване и не предстои на обжалване. В този смисъл въпросът е дали кметът Здравко Димитров е абдикирал от отговорностите си, или е опънал чадър над обединението, издигнала Славчо Атанасов.
Кандидатът за кмет на „ Южен ” Борислав Инчев е безапелационен, че ще пусне нова тъжба в ОИК, като ще види и опцията за подаване на сигнал в прокуратурата поради бездействието на Община Пловдив.


Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР