Коалиция БСП за България тръгва към предизборната надпревара с очакването

...
Коалиция БСП за България тръгва към предизборната надпревара с очакването
Коментари Харесай

Победа и промяна очаква БСП след изборите

Коалиция " Българска социалистическа партия за България " потегля към предизборната конкуренция с упованието за победа и смяна към по-добро, стана ясно при регистрацията ѝ в ЦИК. Левицата внесе в комисията 9500 подписа. " Тръгваме на тези избори с убеденост и възприятие за отговорност - убеденост, че смяната ще стане, и отговорност, че би трябвало да дадем непоклатимост на България и сигурност на народа си в тези тежки времена, които се задават ", съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя се надява да има логичен спор по проблемите на хората и ползите на страната. От думите й стана ясно, че левицата е подготвена на диалози с всички партии, откакто види техните стратегии и цели. Нашият аршин ще бъде кой слага националния интерес и добруването на българския народ пред персоналния си интерес, постове и пари, увери Нинова.

" И в последния парламент ние бяхме фактор на диалогичност, непоклатимост, успокоение и сигурност. Чувстваме тази отговорност и ще бъдем такива и за напред. Готови сме и за смяната, тъй като я изстрадахме, водихме поредно борби за смяната на остарелия модел. Започнахме от себе си, вътре в партията, с цел да покажем, че можем да създадем такава и в страната ", безапелационна бе тя.

Председателят на Българска социалистическа партия посочи, че към момента текат срещи с регионалните структури на партията. На базата на тези диалози, в екип, ще бъдат взети решенията за нареждане на листите и водачите, с цел да може да се работи умерено и да няма несъгласия сред структурите и националното управление.

" На избори задачата ни постоянно е успеха, само че има и друга по-сериозна цел по-късно - да съставим устойчиво държавно управление, постоянен кабинет, който да се заеме с проблемите, които ни заливат отвред. Сигурни сме, че и в идващия парламент държавно управление без Българска социалистическа партия не може да бъде основано. Осъзнаваме своята отговорност. Не можем и след тези избори да изпратим хората отново да гласоподават ", уточни Нинова.

Българска социалистическа партия още веднъж заявява цялостна поддръжка за президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. В структурите по места били препоръчани и други имена, само че е взето решение левицата да застане зад актуалните президент и вицепрезидент.

Снимка Михаела Катеринска
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР