Книгата "Война на световете: Изтреблението" от Стивън Бакстър вече е

...
Книгата "Война на световете: Изтреблението" от Стивън Бакстър вече е
Коментари Харесай

Война на световете: Изтреблението вече и на книга

Книгата "Война на световете: Изтреблението " от Стивън Бакстър към този момент е на книжния пазар от издателство "Бард ". Минали са четиринайсет години от марсианското настъпление в Англия. Човечеството е траяло напред. Все още държи под око небесата, само че без особена паника, тъй като един път към този момент е надделяло комическия завоевател и знае по какъв начин да го направи още веднъж при потребност.

Проучванията на изоставените цилиндри и машини са довели до софтуерен скок. Марсианците са беззащитни пред земните бацили. Армията е готова. Затова, когато астрономите улавят данни за нови изстрелвания от повърхността на Марс, новината е призната относително умерено. Освен в случай че не се вслушате в брътвежите на един човек – Уолтър Дженкинс, разказвача от книгата на Уелс.

Той е сигурен, че марсианците са се поучили от провалянето си и са подхванали нужните ограничения да се приспособяват. Уолтър Дженкинс е прав. В хаоса на новото настъпление попада и една млада журналистка, снаха на Уолтър. Джули би трябвало да оцелее във Втората война и да опише за нея. Изтреблението на човечеството е почнало.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР