Книгата се превърна в сензация, но ще доведе до окончателното

...
Книгата се превърна в сензация, но ще доведе до окончателното
Коментари Харесай

10-те сензации от книгата на Принц Хари

Книгата се трансформира в сензация, само че ще докара до окончателното му изритване от кралското семейство 

Автобиографичната книга на принц Хари „ Резервен “ („ Spare “) е най-бързо продаваната нехудожествена книга до момента и надали за някого това е изненада. За книгата пред книжарниците се извиха дълги опашки още измежду нощ. Тя провокира доста смесени реакции на Острова, поради някои много скандални разкрития от живота на кралското семейство и персоналния живот на херцога на Съсекс.

Ето кои са 10-те най-сензационни неща от скандалното четиво:

СЕНЗАЦИЯ №1: СЪС СЪЩАТА СКОРОСТ ПРЕЗ ТУНЕЛА, В КОЙТО ЗАГИНА ДАЯНА

И двамата сина на починалата принцеса Даяна са минали със същата скорост през тунела в Париж, където тя изгуби живота си. Двамата споделили едвам по-късно този факт един с различен.

СЕНЗАЦИЯ №2: ЕДИНСТВЕНИТЕ СЪЛЗИ

Единственият път, в който принц Хари е плакал, това е било на погребението на майка му – починалата принцеса Даяна. Той си спомня, че тъжната новина го заварила в замъка „ Балморал “, Шотландия. Баща му му споделил: „ Скъпо мое момче, мама е претърпяла автомобилна катастрофа… “. Хари очаквал удостоверение от него, че принцесата е добре, само че той споделил единствено: „ Не е успяла… “

СЕНЗАЦИЯ №3: СРЕЩАТА С МЪРТВАТА ДАЯНА

Принцът употребявал уменията на медиум, с цел да беседва с починалата си майка. Според медиума, тя била в стаята, покрай него. За да удостовери думите си, медиумът му разказала по какъв начин принц Арчи счупил топка за елхата с лика на Елизабет Втора, а починалата принцеса Даяна се изсмяла от сърце на случката. Хари бил уверен, че медиумът няма от кое място да знае за тази преживелица, в случай че майка му не й е разказала.

СЕНЗАЦИЯ №4: ОПАСНАТА МАЩЕХА КАМИЛА

И двамата братя се тормозили, че Камила ще е тяхната зла мащеха. Те се срещнали поотделно с нея. Въпреки първичното съмнение, на по-късен стадий и двамата били подготвени да й простят, стига татко им да е благополучен. Накрая съумели да я одобряват и да проявят нужното почитание към нея. Хари обаче я счита за рискова поради потребността да оправдава обществения си облик.

СЕНЗАЦИЯ №5: ИСТИНАТА ЗА НАЦИСТКАТА УНИФОРМА

Оказва се, че изборът на тази скандална униформа не е направена от него, а от брат му Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън. Хари трябвало да избере всред две униформи – такава на авиатор и нацистката. Те единомислещо показали втората. Тогава бил едвам 20-годишен, а медиите напряко го раздраха поради избора му. Снимката му бе на всички първи страници на изданията.

СЕНЗАЦИЯ №6: БРАТ МУ Гражданско отделение СЪБОРИЛ НА ПОДА ЗАРАДИ МЕГАН

Принцът удостовери, че е бил атакуван физически от брат му. В книгата той разказва спор посред им поради Меган. Хари разкрива, че Уилям го хванал за яката и го бутнал на земята, а той паднал в купичката на кучето на земята.

СЕНЗАЦИЯ №7: УБИЙСТВАТА НА ТАЛИБАНИ

В записките си херцогът на Съсекс разказва 25 убийства на талибани, когато бил водач на хеликоптер в Афганистан. Той е служил в армията в интервала 2012-2013 година Хари разкрива, че е взел участие във всички шест задачи, включващи и смъртни случаи. Макар тази статистика да не го изпълва с горделивост. Когато се озовал потънал в горещината и комплициран в борбата, не мислил за тези 25 души като за хора, а като за шахматни фигури, отстранени от дъската.

СЕНЗАЦИЯ №8: КОКАИН ЗА ПРЪВ ПЪТ НА 17 година

Признава, че е употребил опиати. Шмръкнал линия кокаин в нечия къща, само че не загатва в коя. Тогава бил едвам 17-годишен. Приемал опиат и още няколко пъти, само че твърди, че не му било изключително прелестно. По това време обаче бил подготвен на всичко, което би трансформирало авансово открития ред.

СЕНЗАЦИЯ №9: ИЗГУБЕНА ДЕВСТВЕНОСТ С ПО-ВЪЗРАСТНА ЖЕНА

Принцът изгубил девствеността си, когато бил на 17 години. Това се случило зад оживена механа през 2001 година Отчита обаче това като една от многото му неточности, тъй като разрешил да се случи посред поле, където можело да бъде забелязан от всеки. Така и не излиза наяве коя тъкмо е дамата, лишила девствеността му, само че се допуска, че е една от трите – 57-годишната актриса Лиз Хърли. Тя обаче твърди, че не е първата жена на Хари. 44-годишната Сузана Харви, някогашен модел, която се снима Хари, когато той бе на 17 година Засега третата „ обвинена “ е Катрин Омани – някогашен декоратор на тв реалити.

СЕНЗАЦИЯ №10: ИЗКЛЮЧЕН

Хари разказва по какъв начин „ в никакъв случай не може да излезе “ от кралското семейство, само че не има вяра, че в миналото ще бъде допустимо двамата със брачната половинка му да се върнат във Англия като настоящи кралски особи. Междувременно стана ясно, че Хари е отстранен от листата с посетители за коронацията на крал Чарлз Трети, която е едвам след няколко месеца. За момента от двореца изрично отхвърлят да разясняват събитията, разказани в записките на Хари. От тях обаче излиза наяве, че той е мощно отчаян, наскърбен и даже афектиран.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР