Книгата Мистичните разходки из България представя много от загадъчните места

...
Книгата Мистичните разходки из България представя много от загадъчните места
Коментари Харесай

Най-загадъчните и мистериозни места в България засне наша фотографка

Книгата " Мистичните разходки из България " показва доста от загадъчните места из страната. Нейният създател и фотограф Боряна Кръстева дефинира четивото като малко по-различен справочник. " Защото тук няма просто направления, а нещо по-специално - легендите, разказани от локалните хора ", сподели тя в " България заран ". Боряна е обикаляла страната ни 3 месеца и е издирвала места, свързани с причудливи и тайнствени митове. Преди това още 3 месеца се е подготвяла за пътешествието си.

В книгата има информация за загадъчни места от цяла България. Има такива, които са малко известни, а историите за тях са на ръба да бъдат забравени, уточни гостът в студиото на Bulgaria ON AIR.

Боряна Кръстева е създател и на фотосите в книгата. Тя пътува интензивно от 6 години, а от 3 поддържа и персонален блок за пътешествия.

Запитана за едни от най-мистичните местоположения Боряна предложи пещерата на Света Марина в Странджа планиина и село Лисиците, където има скално светилище.

" Дотам се стига по най-дългия въжен мост или с лодка през язовира ", означи гостът на Лора Инджова и Златимир Йочев.

Боряна Кръстева разкри, че към този момент съществува концепцията да бъде сниман документален филм, който да обхване мистичните места у нас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР