Кнайсл е присъствала през уикенда и на празника Макушка лета

...
Кнайсл е присъствала през уикенда и на празника Макушка лета
Коментари Харесай

„Танцуващата с Путин“ Карин Кнайсл живее в село край руския град Рязан

Кнайсл е участвала през уикенда и на празника " Макушка лета " ( " Темето на лятото " ), написа локалното издание Vidsboku.com. Тя описа, че е наела жилище в Петрушово, за което са ѝ помогнали нейни познати. " Платих за още един месец, а след това ще забележим. Не знам нищо за бъдещето си, нищо ", сподели тя и добави, че сега учи съветски език и написа книга за обстановката в Европа.

На персоналния уебсайт на Кнайсл се показва, че тя е била " принудена да напусне родната си страна заради непрекъснати смъртни закани и фактическа възбрана да работи в Австрия ".

Говорейки за живота в провинцията, Кнайсл отбелязва, че " атмосферата тук е супер приятна, освен в този момент, а мисля, че всеки ден. Като виждам, кокошки на улицата, патици, кози - това е моят свят, това е и моят свят, тъй като съм живяла в малко село в Австрия ".

Преди това бе обявено, че Кнайсл се готви да работи в Русия като началник на " Център за геополитически проучвания по основни за развиването на Русия въпроси " към университета в Санкт Петербург, който ще се занимава с икономическото развиване на Русия, с нейната енергийна самостоятелност, ще преглежда въпроси на миграцията, дипломацията и съветската външна политика.

Според ТАСС Кнайсл е пристигнала съветското село след Международния стопански конгрес в Санкт Петербург. Тя живее в къща чартърен дружно с двете си кучета и " по през целия ден написа книги ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР