Кметицата на столичния район "Красно село" Росина Станиславова няма намерение

...
Кметицата на столичния район "Красно село" Росина Станиславова няма намерение
Коментари Харесай

Кметицата на Красно село не иска да върне европарите, които сама си даде

Кметицата на столичния регион "Красно село " Росина Станиславова няма желание да връща парите по европроект, които сама си даде. Това се разбра от думите ѝ пред бТВ.

На два пъти към този момент КПКОНПИ откри, че тя е била в спор на ползи поради европроект за патронажна грижа и доставка на храна на възрастни хора в региона. Според антикорупционната комисия Станиславова един път е назначила себе си за началник на плана и в границите на година е получила близо 10 хиляди лева Освен това е назначила и щерка си за помощник за няколко седмици.

Според кметицата обаче КПКОНПИ не е способният орган, който може да открива спор на ползи, когато става дума за европейски планове.

"Тогава, когато всички стояха по къщите си е беше пандемия, трябваше някой да дава отговор за това да имам административно регламентирани хора, които да доставят храната. Моята щерка е била назначена четири дни по този план на 8 часа и четири дни на 4 часа за крупната сума от 260 лева ", сподели Станиславова.

Тя изясни, че планът е верифициран и няма спънка кметът да бъде назначаван за негов началник.
"Няма за какво да ги върна. И знаете ли за какво? Когато ние имахме 200 индивида, които можехме да храним с топъл обяд, ние хранихме 280. За тези 80 от горната страна аз не мога разделя 363 от 364 лева пенсия и считам, че тези с 364 лева заслужават също топъл обяд. Това нещо е финансирано от мен и моя екип. Без да го разпространяваме и без да вършим пиар акция ", сподели Станиславова на въпрос би ли върнала взетите от нея пари.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР