Кметът Златко Живков даде старт на коледните празници в Монтана

...
Кметът Златко Живков даде старт на коледните празници в Монтана
Коментари Харесай

Златко Живков даде старт на коледните празници в Монтана със запалването на 10-метрова елха /снимки/

Кметът Златко Живков даде старт на коледните празници в Монтана със запалване на светлините на 10 метровата красива елха, дружно с Дядо Коледа на препълнения площад Жеравица.
" Искам да поздравя най-малките и техните родители, с които дружно ще забележим нещо хубаво и да пожелая да ви върви и в този месец, и в идната година. Желая на всички да сте живи и здрави! Благодаря ви, че изпълнихте монтанския площад през днешния ден и да се зарадваме на една светла празнична нова година, която започваме да посрещаме от през днешния ден, когато означаваме 131 години от градския статут на Монтана. От сърце искам да бъдете положителни, да сте подготвени да протегнете ръка и да знаете, че светът е прекрасен, когато ние си го напривим подобен. Оставете нервите и неприятностите обратно и се зарадвайте, дружно с децата си, с цел да може те да повярват в чудесата, които се случват постоянно по Коледа ", съобщи в обръщението си Живков.
Стотици поданици и посетители се любуваха на прелестния театър, проведен от община Монтана. Те приветстваха красивите дребни и огромни танцьорки от три обединения - „ Dance Machine Crew “, „ Gracia Dance “ и „ Финес “. Тук бе и премиерата на новата ария " Коледа " на неостаряващата звезда Нели Рангелова, която я изпя взаимно с вокално студио " Детски смях " към ЦПЛР-ОДК „ Ние, врабчетата “ – „ Коледа “.
Всички не помниха за студа по време на неповторимото огнено шоу на група " Палячи ", които възпламениха пристрастеностите и оставиха без мирис стотиците присъстващи. За хубавия празник способстваха и актьорите от Общинския куклен спектакъл и водещият Симеон Тодоров, които разсмяха малчуганите и им раздадоха доста дарове в истинските игри. Шоколадови лакомстмва имаше за всички, а пристигналите най-рано ги получиха персонално от кмета Златко Живков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР