Кметът Здравко Димитров публикува емоционален пост във Фейсбук, с който

...
Кметът Здравко Димитров публикува емоционален пост във Фейсбук, с който
Коментари Харесай

Зико: Дарина Тодорова бе до мен десетилетия – изключителен професионалист и непрежалим приятел

Кметът Здравко Димитров разгласява прочувствен пост във Facebook, с който се сбогува с Дарина Тодорова. Председателят на РИК 17 умря ненадейно през вчерашния ден. Тодорова работи със Здравко Димитров още, до момента в който той бе кмет на регион „ Западен”.

Ето и целия му пост:

Смъртта ни лиши скъпата Дарина Тодорова. Загубата е огромна, когато от живота ни напуща освен извънреден експерт, само че и непрежалим другар.

Дарина бе до мен десетилетия и споделяше моите хрумвания в работата. Но тя беше повече от това – ярка персона, корав темперамент и собственик на качества, будещи удивление в цялата юридическа колегия и сътрудниците й в администрацията.

В ден като този, когато от този свят си отива някой, който целия си живот е отдал с работата си за богатството на публичните каузи, ние можем единствено да кажем - " Благодаря ". Благодаря, че беше с нас, че имахме достойнството да те познаваме, че искреността и правдивостта ти постоянно бяха твой правилен сателит и единствен съдник.

Ти остави своя отпечатък върху всички ни. Твоите препоръки ще ми напомнят постоянно, че положителните хора въпреки и не постоянно да живеят толкоз, колкото ни се желае, оставят послания, които претърпяват съвременниците си.

Нека душата ти почива в мир.

Ще изпратим Дарина в последния й път на 17 януари от 11.00 часа в Траурен парк " Драганови гробища "

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР