Кметът отговори за поисканата му оставкаГЕРБ-Хасково иска оставката на кмета

...
Кметът отговори за поисканата му оставкаГЕРБ-Хасково иска оставката на кмета
Коментари Харесай

ГЕРБ Хасково поиска оставката на кмета Беливанов. Той: Няма да я подам

Кметът отговори за поисканата му оставкаГЕРБ-Хасково желае оставката на кмета Беливанов и изключването му от ГЕРБ ГЕРБ-Хасково изиска оставката на кмета на Хасково Добри Беливанов и изключването му от партията. Това бе обявено през днешния ден на изключителна пресконфернеция в регионалния град. Депутатът Евгения Ангелова изясни, че аргументите за желаната оставка са показали в декларацията от преди дни. Днес тя посочи мудното ръководство в община Хасково и неспазване на предизборните обещания от Беливанов. Пред Дарик радио той бе безапелационен, че няма да  подаде оставка и предложи на хората от ГЕРБ в Хасково да се срещнат с решението на централното управление на партията на Бойко Борисов.   Пълният коментар на Добри Беливанов пред Дарик радио чуйте в звуковия файл.
 ГЕРБ Хасково Дарик радио, Хасково
Решението на хасковската конструкция ще бъде изпратено до Изпълнителната комисия в централата на ГЕРБ, оповестиха на конференцията през днешния ден. Областният шеф Станислав Дечев съобщи във връзка подадената  сутринта от регионалния координатор Делян Добрев оставка: „ Заставам компактно зад Делян Добрев. Той направи мъжки и заслужен акт. Ще продължаваме да работим дружно, тъй като сме един тим. Аз не одобрявам неговата оставка. Делян Добрев е образец за нас, за младите, той се жертва, с цел да не пострада ГЕРБ ”.
 ГЕРБ Хасково Дарик радио, Хасково
Депутатите Евгения Ангелова и Георги Станков оповестиха, че няма да поддържат в Народното събрание подадената оставка от Делян Добрев, който тази заран разгласи, че се отдръпва от всички партийни постове и е съобщил това пред водача на партията Бойко Борисов.
На журналистически въпрос, дали ГЕРБ-Хасково е в кондиция за нови избори Евгения Ангелова сподели, че: „ в ГЕРБ постоянно са подготвени за избори ”. Тя дефинира изявленията на Българска социалистическа партия за абсурда „ кумгейт ”, за неистина.

И в други структури на ГЕРБ през днешния ден изрекоха поддръжката си за Делян Добрев. 
Звукова картина от конференцията в Хасково чуйте в приложения файл.

  По тематиката ГЕРБ-Хасково няма да желае оставка на кмета Беливанов засегаКметът Беливанов удължи екзотичната си екскурзия Добри Беливанов: Кмет съм и член на ГЕРББеливанов се изяснява в намерено писмоДелян Добрев се отдръпва от всички заемани постовеРазградските гербери приканиха партийното управление да не приема оставката на Делян Добрев
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР