Кметът на Свети Влас Иван Николов връчи грамоти за високи

...
Кметът на Свети Влас Иван Николов връчи грамоти за високи
Коментари Харесай

Кметът на Свети Влас връчи грамоти за високи постижения на изявени спортисти

Кметът на Свети Влас Иван Николов връчи грамоти за високи спортни достижения на изявени спортисти, популяризирали курортния град на районни, национални и интернационалните спортни надпревари.

" Благодарение на вашите старания в залите, стадионите и по спортните терени, Свети Влас може да се усеща горделив с огромните ви триумфи. Продължавайте да давате най-хубавото от себе си. Поздравявам вашите треньори и ръководители, които ви оказват помощ по пътя към високите върхове на спорта. Пожелавам ви здраве и още по-успешна 2023 година ", сподели на церемонията кметът.

Днес оценки за своя труд в региона на спорта получиха 42 деца изявени спортисти. Инициативата по награждаването им се организира в кметството за първи път. Идеята е тя да стане обичайната за града, с цел да се подтикват децата спортисти и да отдаде на тях и на треньорите им нужното почитание и самопризнание за положените старания през годината, добави Николов.

Отличия бяха връчени на футболисти, баскетболисти, гимнастички, каратисти, кикбоксьори, деца от школата по таекуондо. Всички са носители на призови места на надпревари у нас и в чужбина.

В края на церемонията спортистите запечатаха със фотография тържествения за тях миг. В залата бяха техни треньори, ръководители, родители.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР