Кметът на столичния район Средец Трайчо Трайков уволни заместник-кмета си

...
Кметът на столичния район Средец Трайчо Трайков уволни заместник-кмета си
Коментари Харесай

Трайчо Трайков уволни зам.-кмета си заради дърветата по Парчевич |

Кметът на столичния регион " Средец " Трайчо Трайков уволни заместник-кмета си по строителството инж. Валери Манолов поради неприятния тротоарен ремонт на улица " Парчевич ", за който " Спаси София " алармира. Основната забележка бе фрапантно неприятното осъществяване на ремонта към дърветата по тротоара.

, разясниха от " Спаси София " във връзка ремонта.

" В последната година регион Средец ръководи ремонтни действия в пъти повече като размер от предишни години (от порядъка на 10-15 пъти по-голяма повърхност тротоари плюс две детски градини). Това може и да е някаква причина да узнавам за проблематични проблеми от обществените мрежи, само че по този начин или другояче е обвързване на заместител кмета по строителство и архитектура на региона да поставя нужните старания проблемите да се откриват в зародиш. По тази причина от през днешния ден длъжността е вакантна. Търся човек с уместно обучение и подготовка, виновен, предприемчив и неотклонен и с безупречна известност. 1600 лева съществена заплата без право на спомагателни задължения ", написа във фейсбук Трайков.

Той прибавя, че компанията реализатор ще поправи некачествено направените сектори, а експерти са го уверили, че дърветата по централната софийска улица " Парчевич " няма да пострадат от изсипания в основите им теракол.

" Също разгадавам да продължавате да ни засипвате със сигнали, както и до момента. И най-после - в действителност благодаря на хората от ул. " Парчевич ", които през вчерашния ден и през днешния ден се обадиха да кажат, че ни поддържат и се радват, че оправяме този сектор от тротоара, който беше замязял на кално поле с камъни. Ще се стараем в бъдеще да бъдем още по-добри ", написа още кметът на региона.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР