Кметът на столичния район “Средец Трайчо Трайков Трайчо Трайков е

...
Кметът на столичния район “Средец Трайчо Трайков Трайчо Трайков е
Коментари Харесай

Трайчо Трайков и Красен Кралев се сдърпаха във Фейсбук

Кметът на столичния регион “Средец ” Трайчо Трайков  Трайчо Трайков Трайчо Трайков е някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма в държавното управление на Бойко и бившият министър на спорта Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във се сдърпаха в обществената мрежа Facebook. Повод за това стана снимка на Трайков, на която тренира с костюм, и последвалата реакция на Кралев. 

" Ех, Трайчо. Да демонстрираш, че извършваш спортни занимания с дънки и риза с дълъг ръкав демонстрира само ниска физическа просвета. Това е все едно да отидеш по спортен екип на формален банкет или на женитба ", написа някогашният министър в своя профил.

По думите му няма по-голямо неуважение към специалността на спортистите от това да демонстрираш упражняване на спортни интензивности в всекидневно облекло. 

В отговор на изявлението на Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във, Трайков съобщи:

" Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във с истинска концепция кметовете да вървят по спортен екип на работа. От останалото не му се схваща доста, макар че индивидът се пробва да каже нещо ".



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР