Кметът на София Йорданка Фандъкова провери строителните работи на сграда

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова провери строителните работи на сграда
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова провери строителните работи на сграда за две нови яслени групи в район „Триадица“

Кметът на София Йорданка Фандъкова ревизира строителните работи на постройка за две нови яслени групи в регион „ Триадица “, оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Яслените групи ще бъдат разкрити след преустрояване на съществуваща общинска постройка, някогашен състезателен клуб на ул. „ Боянски водопад “ в ж.к „ Гоце Делчев “. Реконструкцията стартира на 5 май. До момента са построени инженерните мрежи, положена е хидроизолация на покрива, построени са преградни стени и окачен таван, правят се довършителни действия по постройката. Предстои да бъде построена отвесната планировка на двора с детски площадки, както и ограда. Кметът Фандъкова изиска уверения от кмета на регион " Триадица " Димитър Божилов, че детската ясла ще отвори порти през есента на тази година. Кметът Божилов пое ангажимент от 1 октомври яслата да приема деца.

В момента в регион " Триадица " се построява нова постройка за 8 групи в " Манастирски ливади ". Предстои да бъде приключена до края на годината. Изместен е и топлопроводът на 35. ясла и до дни следва да стартира построяването на втори корпус за 4 групи и физкултурен салон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР