Кметът на София Васил Терзиев предложи да се избере временен

...
Кметът на София Васил Терзиев предложи да се избере временен
Коментари Харесай

Терзиев: София има 70 млн. лв. за плащане и 0 лева по сметките

Кметът на София Васил Терзиев предложи да се избере краткотраен ръководител на Столичния общински съвет, с цел да се избегне загуба на средства.

" За нас е значимо да приемем план-сметката за боклука, да приемем разплащането на планове и да продължим политическите диалози досега на приемане на бюджета. Това би трябвало да се случи към края на февруари. Смятаме, че в поддръжката на това предложение не стои въпроса леви ли сме, десни ли сме ", сподели Терзиев, представен от.

Надявам се всички групи да поддържат нашето предложение, изрази вяра той и попита съветниците от Българска социалистическа партия и " Възраждане ", които излязоха от залата дали няма да ги е позор да си получат заплатите в края на месеца.

" Няма да приема панаири и отхвърлям да ми се вменява отговорност, а вие да вдигате ръце. Това, че някой е съпротива, не е прошка ", съобщи още Терзиев.

" Има 70 млн. лв. за заплащане и 0 лв. по сметките. Това е завещание, с което аз би трябвало да се разправям. 70 млн. лв., които няма с какво да ги разплатим ", акцентира столичният кмет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР