Кметът на Русе Пенчо Милков отличи първия Спортист на месеца“

...
Кметът на Русе Пенчо Милков отличи първия Спортист на месеца“
Коментари Харесай

Кметът на Русе Пенчо Милков отличи първия „Спортист на месеца“ от Спортното училище

Кметът на Русе Пенчо Милков отличи първия „ Спортист на месеца “ от Спортното учебно заведение.

Дениз Хълми от Спортен клуб по битка „ Юнак - Локомотив “ стана първият Спортист на месеца, излъчен от управлението на Спортно учебно заведение „ Майор Атанас Узунов “.

Единадесетокласникът завоюва златен орден на Държавното персонално състезание по свободна битка за юноши в категория до 61 кг.
„ Нека това е едвам началото на спортните ти триумфи “, поздрави го кметът и му пожела занапред името му да носи мотиви за горделивост на фамилията, клуба и на всички русенци.

Дениз е родом от с. Прелез, Разград, и тренира битка от 6 клас. След отличното си показване на шампионата той влиза в Националния младежки тим. Желанието му е да продължи висшето си обучение в Русенския университет или в Националната спортна академия.
Инициативата за ежемесечното награждаване на един изявен възпитаник от профилираното учебно заведение е на новия шеф Евгени Недев и бе подкрепена от Общината.

Целта е да се отличават освен потвърдени в спорта състезатели, само че и тези, които са посочили отлични резултати в образователния развой.
„ Това е един отличен метод да бъде почетен трудът на младите спортисти и …. “, сподели треньорът на Дениз Валентин Ангелов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР