Кметът на район Централен“ Георги Стаменов лично посети строителния обект

...
Кметът на район Централен“ Георги Стаменов лично посети строителния обект
Коментари Харесай

Продължава строежът на новата детска площадка в Централен

Кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов персонално посети строителния обект на ул. „ Капитан Райчо “ 42-44, където след няколко седмици ще бъде подготвена новата детска площадка за деца от 0 до 12 годишна възраст.

В момента се слагат ограждащите бетонни первази, а до седмица ще бъде налята бетонната основа и положена ударопоглъща настилка. „ Изпълнителите са стартирали на 23-ти април и работят бързо, с цел да могат децата от квартала да употребяват площадката през наближаващата лятна почивка. “, споделя Георги Стаменов.

Район „ Централен “ припомня, че стартът на работата по площадката беше занимателен с няколко дни заради полемика, която се развихри в деня на плануваната първа копка на 17.04.2018г. След извършена среща сред всички заинтригувани страни и кмета на „ Централен “ Георги Стаменов на 19.04.2018г. беше открит консенсус и построяването на детската площадка започва.

Работниците на обекта разясниха, че живущите са удовлетворени и питат по кое време ще бъде приключена площадката. Тя е на стойност 60 хиляди лева и се осъществя по план на Община Пловдив. Живущите в квартала ще могат да употребяват освен детски уреди, само че и пейки, както и нова настилка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР