Кметът на район Тракия в Пловдив Костадин Димитров заяви, че

...
Кметът на район Тракия в Пловдив Костадин Димитров заяви, че
Коментари Харесай

Поставят легнали полицаи в рисков за катастрофи район в пловдивския кв. Тракия

Кметът на регион " Тракия " в Пловдив Костадин Димитров съобщи, че общината ще предприеме ограничения за случаите в региона, като се слагат легнали служители на реда, заяви bTV.

 18-годишен с БМВ блъсна три коли и избяга Виж още

" Преди две години, когато този сектор беше с нарушена пътна настилка, нямаше насърчаване на толкоз огромни скорости. Сега пътят е обозначен, има знаци, огледало. Ще сложим трудности и от двете страни, с цел да се ограничи скоростта ", съобщи Костадин Димитров.

Вчера 18-годишен юноша катастрофира в три паркирани коли в пловдивския квартал, след което избяга. По-късно той беше открит от полицията.

Момчето не е съумяло да вземе завой поради заледената настилка и се блъснало с автомобила на своя татко в паркираните в съседство коли. От полицията допълват, че изрично не става дума за дрифт, а за неумелост от страна на лидера.

Инцидентът е следващият, който се случва на това място и провокира недоволството на хората, които живеят в региона. Потърпевшият Пламен Вапиров изясни, че не е станал очевидец на случая, алармирали са го от полицията.

Живеещите в региона са показват, че са подавали тъжби в общината с искане да се понижи скоростта по улицата или да се сложат легнали служители на реда, Получили са и отговор - заради липса на финансиране ще се освежат единствено пешеходните пътеки в региона.

По думите им постоянно около тази улица има произшествия, кара се с несъобразена скорост, а наоколо има учебно заведение.

Местните обясниха, че имат още един проблем - заради липса на паркоместа се паркира в зелените площи. Районният кмет обаче ги опроверга и изясни, че наоколо има под земята паркинг за 100 автомобила.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР