Кметът на район Слатина Георги Илиев обяви резултатите от онлайн

...
Кметът на район Слатина Георги Илиев обяви резултатите от онлайн
Коментари Харесай

Няма да има зелена зона в „Гео Милев“ и „Редута“ в София

Кметът на регион " Слатина " Георги Илиев разгласи резултатите от онлайн допитването измежду жителите на кварталите " Гео Милев " и " Редута " по отношение на желанието им за въвеждане на Зелена зона в тях и надлежно решението за използване на този механизъм за паркиране там. Това оповестиха от пресцентъра на столичния регион " Слатина ".

Проучването беше осъществено напълно онлайн и в него имаха право да вземат участие жители, чийто непрекъснат или сегашен адрес е в тези два квартала. Допитването беше с информативна цел. След обработка на резултатите, 63% са дали своят вот с " срещу " въвеждането на Зелена зона, а 37% - със " за ".

Тези резултати обаче се разграничават за другите зони на интервюираните квартали, като жителите от кв. " Редута " са декларирали, че желаят да има Зелена зона в техния квартал, до момента в който в " Гео Милев " в по-голямата си част са срещу.

Решението на кмета на регион " Слатина " е на този стадий да не се вкарва Зелена зона в тези квартали. Работата по търсене на най-благоприятен вид за паркиране продължава с нормативни средства, осведомят от общинската администрация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР