Кметът на Пловдив Здравко Димитров и неговият заместник Пламен Райчев

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров и неговият заместник Пламен Райчев
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив Здравко Димитров инспектира строежа на стадион Локомотив

Кметът на Пловдив Здравко Димитров и неговият заместител Пламен Райчев инспектираха по какъв начин протичат строителните действия на стадион " Локомотив " в " Градът под тепетата "

Двамата бяха придружавани от кмета на регион " Южен " Костадин Язов, който е отговорник за градежа от страна на Община Пловдив.

По време на инспекцията Язов разгласи, че по проект работата по Южната естрада на оборудването би трябвало да завърши до края на месец май.

Освен това той срещна Здравко Димитров и Пламен Райчев и с идните действия по естрада " Спортклуб ", която също стартира да се построява, като към този момент има бетонен пиедестал, а в идващите дни ще се сложи и противоположният насип.

Кметът на регион " Южен " разкри още, че следва прокарването на тръбопровод и канализация под трибуната и увери, че незабавно след завършването на Южната естрада ще стартира и строителството на наземната част на естрада " Спортклуб ",

След края на инспекцията градоначалникът на Пловдив Здравко Димитров изрази задоволството си от свършената работа до този миг.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР