Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева се срещна

...
Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева се срещна
Коментари Харесай

Община Тетевен връчи специална награда от церемонията „Спортист на годината“

Кметът на Община Тетевен – доктор Мадлена Бояджиева се срещна с Кирил Русинов, с цел да му връчи Специалната премия на кмета от провелата се гала „ Спортист на годината “ през месец януари. Поради уговорките си с националния тим по бокс, Кирил Русинов не съумя да пристигна на събитието и получи своето отличие през днешния ден.


Всички ние се радваме на твоите триумфи и достижения. Горди сме, че община Тетевен има спортисти като теб – надарени, амбициозни и целеустремени. Продължавай да вървиш напред, затвърждавай името и репутацията си и помни, че по този метод ти градиш престижа и престижа на нашата Община, сподели доктор Бояджиева по време на срещата.
Община Тетевен стана член на „ Асоциацията на българските градове и райони “
След решение на Общинския съвет, Община Тетевен одобри отправената покана за участие в „ Асоциацията на българските градове и регио...
Прочети повече
Кирил Русинов изрече своята благодарност за премията, която получи и акцентира, че би трябвало да се продължи политиката в поддръжка на младите спортисти и тяхното развиване.

На срещата участваха още - Красимир Красимиро – зам.-кмет на Община Тетевен и Стефан Стефанов шеф на отдел „ Хуманитарни действия, спорт и туризъм “.


Кирил Русинов е 3 пъти първенец на България при младежите, има 4 участия на европейско състезание и 2 на международно, 14 пъти първенец на България в 4 разнообразни категории, 2 пъти 3-ти на Международен боксов шампионат „ Странджа “, присъединяване в миналогодишните квалификации за олимпиада и международно състезание, републикански първенец на Българи за 2021 година при мъжете, 2-ри на интернационален шампионат в Испания.

Още от ЛОВЕЧ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР