Кметът на община Родопи Павел Михайлов поздрави всички лекари и

...
Кметът на община Родопи Павел Михайлов поздрави всички лекари и
Коментари Харесай

Кметът Павел Михайлов към лекарите: Поклон пред хората, избрали тази велика професия


Кметът на община „ Родопи ” Павел Михайлов поздрави всички лекари и експерти, работещи в областта на опазването на здравето на територията на обитаемоте места в общината. Повод за обръщението е Денят на българския доктор.

„ С голямо почитание ви приветствам по случай Деня на българския доктор и Деня на настойника на медиците и на целия български народ Свети Иван Рилски.

Вашата професионална отдаденост  за опазването на човешкия живот са опората  и сигурността, от които имат потребност хората през днешния ден.

Поклон пред Вашата човещина, мощ и голяма отговорност да се грижите за другия. Защото да помагаш на нуждаещия се, да си съпричастен към страданието му, да побеждаваш болката, да даряваш и спасяваш е задача.

Специални благодарности насочвам към лекарите от община „ Родопи “ за всеотдайния труд, за търпението, силата и куража. Вие сте хората, на които всекидневно доверяваме здравето си и здравето на нашите близки! “

Кметът Павел Михайлов пожела на всички лекари здраве, да бъдат все по този начин положителни експерти и положителни хора и да се множат триумфите им.

„ Нека Свети Иван Рилски ви закриля и ви направлява! “, приключва обръщението си Михайлов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР