Кметът на Община Казанлък се срещна днес в кабинета си

...
Кметът на Община Казанлък се срещна днес в кабинета си
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък се срещна днес с Дистрикт гуверньор 2021-2022

Кметът на Община Казанлък се срещна през днешния ден в кабинета си с Борислав Къдреков, Дистрикт гуверньор, 2021-2022, Дистрикт 2482 България. Той бе придружаван от новия президент на Ротари клуб - Казанлък Ибрахим Качан, който встъпи в служба през юли тази година.

Участниците в срещата разискаха разнообразни взаимни начинания, свързани с екологията и обществените действия. Сред направените оферти бе галерия навън, която да показа историята на ротариантството в България. Започнало при започване на 20 век, формалната активност на клубовете е прекратена през интервала 1932 година – 1941 година и още веднъж обновена през 1991 година Идеята на обсъжданата експозиция е менно юбилейните 30 години на ротарианските клубове в България да бъдат разказани за необятната аудитория. Към днешна дата те наброяват 91 в цялата страна. Желанието и на двете страни е събитието да стане част от Празник на розата 2022.

Ротари клуб – Казанлък отбелязва през тази година 25-годишен празник. Ибрахим Качан направи редица оферти, свързани с живота на възрастните хора в общината, побратимените градове и облагородяването на велоалеите.

„ Винаги е добре да работим с кметове, които схващат работата ни, като Вас! “, призна шефът на Област България на Ротари клуб. „ Важното е да вършим положителни неща и да напредваме в съдействието си! “, пожела Борислав Къдреков.

Кметът на Казанлък одобри сърдечно отправените хрумвания и увери, че тя и нейният екип ще спомагат за реализацията на хубавите начинания. При размяната на дарове Галина Стоянова получи един от знаците за 2021 година на Ротари: „ Служим, с цел да променяме живота! “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР