Кметът на Община Дупница Първан Дангов е привикан за разпит

...
Кметът на Община Дупница Първан Дангов е привикан за разпит
Коментари Харесай

Кметът на Дупница на разпит в следствието

Кметът на Община Дупница Първан Дангов е привикан за разпит в следствения отдел на Районно ръководство – Дупница. Това заяви кметът при започване на плануваното за през днешния ден съвещание на Общинския съвет. 

Кметът уточни, че часът за разпита съответствува със старта на сесията на локалния парламент и няма да може да участва на нея. Той е упълномощил собствен заместител да го съставлява на съвещанието.

" Трябва да бъда в следствието в Дупница и да дам показания по следващото досъдебно произвеждане. Обръщам се към общинските съветници, сега вие се пробвате да извършите нещо, което не е отговорно към жителите и към самите вас. Избрали сте подобен път да следвате в политиката, само че не забравяйте, че имате гласоподаватели които са дали своят вот за вас “, сподели Първан Дангов.

Кметът на Дупница уточни, че Общинският съвет от ден на ден замязва на кръжок по ползи.

Общинският консултант Емил Гущеров насочи запитване към зам.-кмета на Дупница. Той се поинтересува дали в кабинета на кмета има построени баня и тоалетна. В тази връзка той връчи на зам.-кмета три сапуна, които да съобщи на своя шеф.

Заседанието продължи с гласоподаване на импортираните за разглеждане докладни мемоари. Бяха импортирани и две спомагателни такива.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР